Kozlu İlkokulu
KOZLU KÖYÜ KOZLU KÜME EVLERİ NO 116 GERCÜŞ / BATMAN
Nihat TUNÇ(Müdür Yard.)

VİZYON

Her öğrencinin kendi kabiliyetlerini en üst seviyeye çıkarıp üst eğitime hazırlanmasını ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamaktır.

MİSYON

Bütün öğrenciler öğrenebilir diyen, kendini yenileme becerisi kazanabilen, öğrencilerimizin başarısını arttırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alan verimli bir şekilde çalışmayı ilke edinen ve kendini sürekli geliştiren öğretmen ve öğrenci modeli; geçmişine sahip çıkan geleceğini kurgulayan görevlerini yerine getiren barışçı, çevreci, temiz, dürüst; çözümde yer almayan sorunun bir parçası olur düşüncesini ilke edinen kurumuz.

Normal Öğretim

Öğretmen Servisi İle Ulaşım Sağlanmaktadır.

İlçe Merkezine 12km uzaklıktadır.

Kozlu Köyü-No:116

Sportif Etkinlikler

FUTBOL TURNUVASI , MASA TENİSİ TURNUVASI , GELENEKSEL OYUNLAR TURNUVASI, BASKETBOL VE VOLEYBOL TURNUVALARI

TUBİTAK